Segur que alguna vegada ens hem plantejat organitzar alguna festa, aniversari, boda, … i hem obert l’ordinador per començar a dissenyar la nostra pròpia invitació i no ens en hem sortit.

Primerament cal saber a qui convidem i com realitzarem el procés d’enviament. Si aquesta faceta ja l’heu descobert en el temari del curs, amb les opcions de combinació de correspondència, comencem a dissenyar?

En Word trobem moltes eines que ens permeten acolorir una invitació ja sigui amb l’elecció d’una bona tipografia, uns elements gràfics imponents o alguna imatge prou il·lustrativa. Tots aquests elements es podem proposar per sobre del document en blanc com a elements dins o fora dels marges reservats per al text.

Per donar-vos un cop de ma, Word ens ofereix un seguit de plantilles que podeu utilitzar fàcilment com a fons de les nostres invitacions i les podreu recuperar gratuïtament des del servidor de Microsoft.

Recurs en línea – http://office.microsoft.com/es-es/templates/FX100595493082.aspx?pid=CL100632983082

Pel que fa a les invitacions, la plana web ens ofereix diferents agrupacions que ens faran més fàcil l’accés a aquestes plantilles i el que caldrà serà descarregar-les, guardar-les al nostre disc dur i obrir-les en el mateix programa.

Ja és hora de deixar anar la imaginació, combinar les adreces dels usuaris i fer els enviaments, ja siguin per correu electrònic o postal.

Ho proves amb el teu pròxim esdeveniment? 

Ja és hora de deixar anar la imaginació, combinar les adreces dels usuaris i fer els enviaments, ja siguin per correu electrònic o postal.

 

 Ho proves amb el teu pròxim esdeveniment?